BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Mesleki Eğitim Merkezi

Okulumuzda

NİSAN 2024 dönemi

Ustalık ve Kalfalık Denklk ve

Ustalık Telafi Programıları Beceri Sınavları yapılacaktır.

Aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

Okulumuzda NİSAN 2024 Ustalık-Kalfalık Denklik ve Ustalık Telafi Beceri (Uygulama) Sınavları Programları yapılacaktır.

- Ustalık Kalfalık Denklik ve Ustalık Telafi Programı resimdeki çizelgedeki gibidir.

- Sınavdan önce adayların sınav yerinde hazırlıklı şekilde olması gerekmektedir.

- Adayların ad-soyadlarının yer aldığı "Sınav Programı" pdf dosyası için tıklayınız

- Sınav Komisyonlarında görevli öğretmen listesi için tıklayınız.

Ustalık Telafi Programı için;

- Sınava girecek adayların öncesinden okul idaresinden bilgi almaları gerekmektedir.

- Sınavdan önce UTP iş dosyalarının okula teslim edilmesi gerekmektedir.

- İş Dosyalarının ELLE doldurulması gerekmekte, öğrenci-usta öğretici-koordinatör öğretmenin imzalarının ve not işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

- İş doyalarını sınavdan önce teslim etmeyen ve elle doldurulmaması halinde sınava alınamayacaktır.

- Fabrika çalışanları ve büyük işletmelerde eğitim alan öğrencilerimiz işletmelerinin İnsan Kaynakları birimleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

- Öğrencilerimizin sınav gün, tarih, yer, temrinlik malzeme, komisyon vs. gibi bilgilendirme için müdür yardımcısı Hasan Karamulla ile iletişime geçmesi gerekmektedir. (Tel: 0 228 314 00 52 - Dahili: 12)

- Adaylarımıza bu bir resmi tebliğdir.

Başarılar dileriz.

29-03-202429-03-2024