BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Okulumuz Bozüyük Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2022-1-TR01-KA122-VET-000077573 numaralı ve ‘’ Güçlü Türkiye İçin, Çözüm Mesleki Eğitim’’ isimli projemiz için 11. ve 12. sınıf  öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Bozüyük Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2022-1-TR01-KA122-VET-000077573 numaralı ve ‘’ Güçlü Türkiye İçin, Çözüm Mesleki Eğitim’’ isimli projemiz için tüm personelimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ağu

2022 Yılı Erasmus+ Kısa Süreli Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA122-VET) Başvurumuz Kabul Edildi.

ŞUBAT 2023dönemi

SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır.

Ülkemizde yaşaşan deprem nedeniyle Şubat ayında yapılacak olan

Kalfalık-Ustalık Beceri sınavları tüm Türkiye genelinde

Nisan dönemine ertelenmiştir.

Program belli olunca bilgilendirme yapılacaktır.

Ock

Bilecik il milli eğitim müdürlüğü eğitim müfettişleri başkanı sayın Erdal Bayram ve il Mem şube müdürü sayın İsa Güneş okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi almışlar, rehberlik etmişlerdir.

Ock

Sayın İşletme Yetkilisi,

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından konunun yeniden değerlendirilmesi neticesinde ilgi (c) yazıyla "3308 sayılı Kanunun geçici 12 nci maddesine göre yapılacak Devlet katkısı ödemelerinde, 6183 sayılı Kanunun 22/A maddesi kapsamında vadesi geçmiş borç durumunu gösterir belgenin aranılmaması gerektiği" bildirilmiştir.

Sayın İşletme Yetkilisi !

2023 yılından itibaren uygulanacak devlet katkıları ve diğer işleyişler hakkında bilgilendirmeleri dikkatlice okuyunuz.

Açıklamalar doğrultusunda gerekli işlemlerin yerine getirilmesini önemle rica ederiz.

Kas

Mesleki Eğitimde iş birliği olarak Ustalık telafi programı kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren üç işletmemiz ile protokol imzalandı.

Ekm

USTALIK TELAFİ PROGRAMI MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALAMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Ekm

BOZÜYÜK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ USTALIK TELAFİ PROGRAMI İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAMAYA BAŞLADI.

Ekm

Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk Okulumuzu Ziyaret etti.

Okulumuz 12 Eylül 2022 tarihinde yüz yüze

2022- 2023 Eğitim Öğretim yılına başlayacaktır.

Ders programları ve Zaman çizlgesi aşağıdaki gibidir.

Eylül 2022 dönemi

SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır.

Ağu

AĞUSTOS 2022 dönemi

Ustalık ve Kalfalık Denklk ve

Ustalık Telafi Programıları Sınavları yapılacaktır.