T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Mesleki Eğitim Merkezi

e-SINAV BAŞVURU ÜCRETİ VE BANKA İŞLEMLERİ

E SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!

KALFALIK USTALIK TEORİK SINAVINA (E SINAV) GİRECEK ADAYLARIMIZIN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK E SINAV ÜCRETİNİ YATIRABİLİRLER.

KALFALIK USTALIK TEORİK SINAVINA (E SINAV) GİRECEK ADAYLARIMIZIN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK E SINAV ÜCRETİNİ YATIRABİLİRLER.

SINAV ÜCRETİNİ YATIRAN ADAYLARIMIZ GİRİŞ BELGELERİNİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

Adaylar, e-sınav ücretini sınavın adını seçerek (Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Döner Sermaye İşletmesi hesabına) T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası veya Halk Bankasına ATM, internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden yatırabileceklerdir.

e-SINAV BAŞVURU ÜCRETİ VE BANKA İŞLEMLERİ ödeme işlemleri örnek PDF dosyası için tıklayınız. Sunum dosyası için tıklayınız.

 

İNTERNET BANKACILIĞI (Mobil) ÜZERİNDEN ÖDEME İŞLEMLERİ

1- Ödemeler kısmını seçiniz.

2- Eğitim, Sınav ve Üniversiteler kısmını seçiniz.

3- MEB yazan kısmı seçiniz.

4-Sınav Seçimi kısmını tıklayıp Kalfalık-Ustalık kısmını seçiniz. T.C. Kimlik Numaranızı ve Telefon Numaranızı giriniz.

5-DEVAM kısmını seçiniz.

6- Çıkan tutarı seçerek ödeme işleminizi tamamlayınız.

 

Ayrıca; Adaylarımız, E-sınav ücretlerini, https://odeme.meb.gov.tr internet adresinden tüm banka kartları ile de yatırılabilecektir.

Hatalı olan ya da adayın kendisine ait olmayan T.C. kimlik numaraları ile yapılan ödemelerde, adayın başvurusu geçersiz sayılacak ve her türlü sorumluluk adaya ait olacaktır.

Sınav randevusu oluşturulan aday, sınava girmemesi durumunda ücret iadesi talep edemez. Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların da bu konuyla ilgili başvuruları dikkate alınmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT : Sınav ücretini yatıran adaylarımız ödeme yaptıktan hemen sonra mutlaka okula gelip E SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ almaları gerekmektedir.  (GİRİŞ BELGELERİNİZİ ALMANIZ İÇİN YENİDEN MESAJ GÖNDERİLMEYECEKTİR.)

Mağduriyet yaşamamak için lütfen SINAV ÜCRETİNİ YATIRDIKTAN HEMEN SONRA MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN E-SINAV GİRİŞ BELGELERİNİZİ alınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.03.2023 - Güncelleme: 24.03.2023 15:28 - Görüntülenme: 211
  Beğen | 2  kişi beğendi